– Αυτοψία Δημάρχου Ι. Ντούμου στις εργασίες της οδού Παυσανία

Στην ασφαλή χρήση από δημότες και επισκέπτες, καθώς και στην αισθητική – ενεργειακή αναβάθμιση της οδού Παυσανία και ευρύτερα της επέκτασης Πολεοδομικής Ενότητας Ευαγγελικών, αναμένεται να συμβάλει η επίστρωση νέων οριοθετημένων πεζοδρομίων με πιστοποιημένους κυβόλιθους από ψυχρά υλικά.

Επιτόπια αυτοψία στις εργασίες που είναι σε πλήρη εξέλιξη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας. Ο κος Ντούμος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών και τόνισε χαρακτηριστικά: «Συμβάλλουμε στην καλύτερη λειτουργία της καθημερινότητας στην πόλη μας. Αναβαθμίζουμε τις γειτονιές μας. Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές και βελτιώνουμε την ασφάλεια των πεζών».

Το έργο, προϋπολογισμού 3.105.000 αφορά «Αναπλάσεις Υφιστάμενων Οδών με έργα υποδομής στις επεκτάσεις των πολεοδομικών ενοτήτων της Τ.Κ. Κατερίνης (ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ-ΒΑΤΑΝ – ΚΑΠΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ – ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ)», ξεκίνησε με την υπογραφή της σύμβασης (24/07/2023) από την προηγούμενη διοίκηση, το συνεχίζει και το ολοκληρώνει η νέα διοίκηση εντός του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

Η ταυτότητα των εργασιών

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από Τακτικές Εισφορές σε χρήμα των σχετικών Πολεοδομικών Ενοτήτων Κατερίνης, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο, οι εργασίες επικεντρώνονται σε κατασκευή πεζοδρομίων, τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και φύτευση.

 

 

(Δελτίο τύπου)