Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από η ζωή η πρωταγωνίστρια του ‘Beverly Hills 90210’ και του ‘Charmed’ Σάνεν Ντόχερτι.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) διάσημη για τους ρόλους της στις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές “Beverly Hills, 90210” και “Charmed” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, με την είδηση του θανάτου της να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

“Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια”, δήλωσε στο People η δημοσιογράφος της Ντόχερτι, Λέσλι Σλόουν.

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και παρά τις επιτυχημένες θεραπείες, ο καρκίνος επέστρεψε το 2020, έχοντας φτάσει σε στάδιο 4Το 2023, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

Η ίδια δημοσίευσε τότε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λέγοντας: “Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία. Δεν έχω τελειώσει με το να ελπίζω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο“.

Μία δήλωση που εξέφραζε την αντοχή και την αποφασιστικότητά της να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, παρά τις αντίξοες συνθήκες​.