ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ

Μέχρι συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ από τη Θεσσαλονίκη επιστρατεύθηκε σήμερα για την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο ηλεκτρισμού, η οποία προκάλεσε το προχθεσινό μπλακ άουτ στην Κατερίνη. Η βλάβη εντοπίστηκε επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 54, όπου και χρειάστηκε η επέμβαση ειδικού οχήματος για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σημείο του δικτύου επί της Εθνικής Αντιστάσεως 54 είχε χρόνια  προβλήματα, τα οποία τελικά οδήγησαν στο μπλακ άουτ που έπληξε το κέντρο της Κατερίνης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, ανταποκρινόμενος  άμεσα στο πρόβλημα, έστειλε συνεργείο με ειδικό όχημα από τη Θεσσαλονίκη για την αποκατάσταση της βλάβης, μαζί με τη πολύτιμη βοήθεια τοπικού συνεργείου. Το ειδικό όχημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν εξοπλισμένο με προηγμένα τεχνολογικά μέσα, τα οποία επέτρεψαν την ταχύτατη ανίχνευση και επίλυση της βλάβης.

Η διαδικασία αποκατάστασης κράτησε αρκετές ώρες, λόγω της δυσκολίας του προβλήματος και της ανάγκης για λεπτομερή έλεγχο του δικτύου. Ωστόσο, οι τεχνικοί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να επαναφέρουν την κανονικότητα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα του ΝΤΕΛΑΛΗ:

ΤΩΡΑ: «Μπλακ άουτ» στο Κέντρο της Κατερίνης