Ο  Πρόεδρος  του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν θερμά το μέλος του συλλόγου και βουλευτή Πιερίας κ. Δελβερούδη Κομνηνό για την δωρεά ενός καταψύκτη για τις ανάγκες τις τράπεζας τροφίμων.

Με υψηλή ευαισθησία απέναντι στο συνάνθρωπο απέδειξε για μια ακόμη φορά την προσήλωση στα πανανθρώπινα ιδανικά της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Τέτοιου είδους ενέργειες μας κάνουν υπερήφανους και μας εξοπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο υποστήριξης παιδιών που εδώ και 30 χρόνια υλοποιούμε.

Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι με την προσφορά, την αλληλεγγύη και τις ευγενικές χορηγίες τους οι συμπολίτες μας αγκαλιάζουν την προσπάθεια μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον

Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν και άλλοι άξιοι μιμητές

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι ένας φορέας Ν.Π.Ι.Δ με έδρα την Κατερίνη ο οποίος προσφέρει επισιτιστική στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (Μονογονεικές οικογένειες και τα παιδιά αυτών) που διαβιούν με χαμηλά ή μηδενικά εισοδήματα, αδυνατώντας να ανταποκριθούν σε βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας
https://pay.vivawallet.com/benjaminorphans

 

 

(Δελτίο τύπου)