Έπιασε τη γυναίκα του με το αφεντικό του

Ένας Κινέζος φέρεται να έπιασε τη σύζυγό του να απατάει με το αφεντικό της κατά τις ώρες εργασίας χρησιμοποιώντας ένα τηλεκατευθυνόμενο drone για να τους κατασκοπεύει από μακριά.

Ο πονηρός άντρας άρχισε να υποψιάζεται ότι η γυναίκα του είχε σχέση αφού απομακρυνόταν ολοένα και περισσότερο και άλλαξε τη ρουτίνα της σημαντικά, συμπεριλαμβανομένου του να επισκέπτεται τους γονείς της πιο συχνά από ποτέ και να βρίσκει δικαιολογίες κάθε φορά που προσφέρεται να τη συνοδεύσει και να ξοδεύει περισσότερα ώρα στη δουλειά.

Ανυπομονώντας να φτάσει στην ουσία των πραγμάτων, αλλά φοβούμενος να χρειαστεί να εξηγήσει στη γυναίκα του σε περίπτωση που οι υποψίες του κατέληγαν αβάσιμες, ο Τζινγκ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα drone για να κατασκοπεύσει τη σύζυγό του από απόσταση.

Οδηγούσε στο χώρο εργασίας της και μετά πετούσε το drone για να ερευνήσει την περιοχή χωρίς να διακινδυνεύσει να τον εντοπίσουν η γυναίκα του ή οι συνάδελφοί της.

Μια μέρα, ενώ παρακολουθούσε τη σύζυγό του, την εντόπισε να βγαίνει από το γραφείο της με έναν μυστηριώδη άντρα και να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο μαζί του.

Οδηγήθηκαν σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή όπου το drone τους έπιασε να κρατιούνται χέρι-χέρι και να περπατούν σε ένα απομονωμένο σπίτι που έμοιαζε με ερειπωμένο.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα, το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι και οδήγησε πίσω στο χώρο εργασίας τους.

Ο Τζινγκ αργότερα ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο άνδρας που καταγράφηκε σε βίντεο από το drone του ήταν στην πραγματικότητα το αφεντικό της συζύγου του, o οποίος μάλιστα της είχε κάνει πρόσφατα προαγωγή.

Η σύζυγος του άνδρα εργαζόταν επίσης στο ίδιο κτίριο, οπότε έπρεπε να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, εξ ου και οι επισκέψεις σε αυτή την απομακρυσμένη ερωτική φωλιά.

«Ο άλλος άντρας είναι ο εργοδότης της», έγραψε ο απατημένος σύζυγος στο Weibo. «Εργάζεται επίσης στο ίδιο εργοστάσιο, οπότε δεν ήταν βολικό για αυτούς να έχουν σχέση εκεί, οπότε η γυναίκα μου αναγκάστηκε να τον συναντήσει στην άγρια ​​φύση».

Ο Τζινγκ δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες της συζύγου του και του εραστή του να κρατιούνται χέρι-χέρι και είπε ότι σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το βίντεο με drone ως αποδεικτικό στοιχείο για να εξασφαλίσει διαζύγιο.

 

Πηγή:e-radio