Την Κυριακή 20 Ιουλίου 2024,πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κατερίνης, το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαρίτη, αδελφού, φίλου, συναδέλφου, συνδικαλιστή και  Προέδρου εν ζωή του Συνδέσμου  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Δημήτρη.                          

Με την παρουσία, της οικογενείας του, συγγενών, φίλων, συναδέλφων, του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Σ.Α.) Πιερίας, εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων με προεξάρχουσα την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου.

Παρόντες ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ, ΜΠΕΤΤΑΣ Δημήτρης και ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος, αντίστοιχα και ο 1ος Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ Ανέστης,

Στην εθιμοτυπική τράπεζα που ακολούθησε, έγινε αναφορά από το μέλος μας και επίτιμο Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Χρήστο Φωτόπουλο, και στις τελευταίες εκκρεμείς ενασχολήσεις-προτεραιότητες του μακαρίτη, που επιθυμούσε εναγωνίως να περαιώσει, λίγο πριν επέλθει το μοιραίο, σε συνάντησή που είχαν με  τον 1ο Γεν. Γραμματέα της Ε. Α.Υ. Πιερίας ΠΟΛΥΜΕΝΗ Κώστα.

Από πλευράς της κ. Αντιπεριφερειάρχου, δηλώθηκε η βούληση και η παροχή κάθε συνδρομής στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.

Από το Δ.Σ. του ΣΑΣΑ Πιερίας εκφράσθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των πρωτοβουλιών και προσπαθειών μέχρις περαίωσης των εκκρεμοτήτων.

Για όσους από εμάς πιστεύουμε στον Θεό, τα μνημόσυνα, οι προσευχές μας και οι δεήσεις μας, συμβάλουν σημαντικά στην ανάπαυση και αγαλλίαση της ψυχής του κάθε κεκοιμημένου.

Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του στον παράδεισο!

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ