Με την παράσταση «Η ζωή μας», ανοίγει τις πύλες του μετά από 23 χρόνια σιγής και εγκατάλειψης το θεατράκι στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας του Δήμου Κατερίνης.

Με πρωτοβουλία του Μαστόδοντα-Νεοκαισάρεια το θεατράκι παίρνει ζωή και διεκδικεί να γίνει ένας χώρος που θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις. Άλλωστε, όπως είπε και η αρμόδια αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελίνα Διαμαντοπούλου έχει αντιληφθεί και η ίδια κατά την επτάμηνη θητεία της στην αντιδημαρχία Πολιτισμού, πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη πολιτιστικών χώρων στο Δήμο Κατερίνης.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες εργασίες το θεατράκι παραδίδεται προς χρήση και τη Δευτέρα η Θεατρική Ομάδα του Ομίλου Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου σε συνεργασία με τον Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ, ανεβάζουν την παράσταση «Η ζωή μας».

Το πρωί της Τετάρτης στο χώρο, οι συντελεστές της παράστασης η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολύμπου, μίλησαν για το έργο, ενώ έκαναν ειδική αναφορά στο χώρο.

Στη συνέντευξη τύπου, εκτός από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και τον πρόεδρο του Μαστόδοντα Σάββα Τσεντίδη, μίλησαν ο πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της ΤΚ Νεοκαισάρειας Ιάσων Παρλαπάνης και ο σκηνοθέτης της παράστασης Χάρης Αμανατίδης.