Στην καθιερωμένη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 στο Προεδρικό Μέγαρο, στα πλαίσια της 50ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου κ. Αντώνης Μουντάκης.

Το «παρών» στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, προσκεκλημένοι  της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, έδωσαν: ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς κ. Αλέξης Χαρίτσης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας, υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της εφετινής εκδήλωσης, είχε καλέσει ακόμη δημάρχους ακριτικών και μαρτυρικών περιοχών, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, διακεκριμένους αθλητές και αρχηγούς ομάδων που κατέκτησαν ευρωπαϊκά τρόπαια, πλημμυροπαθείς από τη Θεσσαλία, ανθρώπους από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, Έλληνες που έχουν διακριθεί στο εξωτερικό για την επιστημονική τους έρευνα, αλλά και απλούς πολίτες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο και συγκίνησαν με τις πράξεις τους ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΙΕΤ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ            

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ