Πρόκειται για ένα διευρυμένο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», με «είσοδο» ηλεκτρικών συσκευών εκτός από κλιματιστικά και ψυγειοκαταψύκτες

Ανανεωμένο έρχεται το νέο πρόγραμμα «Αλλάζω Συσκευή 2». Πρόκειται για τη συνέχεια του προηγούμενου προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», αλλά με μεγάλες αλλαγές.

Σύμφωνα με τις αρχικέςπληροφορίες, στο νέο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα περιλαμβάνονται έξυπνα κουπόνια για αγορές συσκευών.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι για πρώτη φορά στο νέο αυτό πρόγραμμα εντάσσονται και οι ηλεκτρικοί φούρνοι και πλυντήρια πέρα από ψυγειοκαταψύκτες και air condition.

Πρόκειται για ένα διευρυμένο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», με «είσοδο» ηλεκτρικών συσκευών εκτός από κλιματιστικά και ψυγειοκαταψύκτες. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στο πρόγραμμα θα προστεθούν και έξυπνοι φούρνοι αλλά ενδεχομένως και έξυπνα πλυντήρια.

Το νέο πρόγραμμα θα δώσει νέες δυνατότητες σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές αγοράζοντας νέες «έξυπνες» που θα μπορούν να λειτουργήσουν και απομακρυσμένα. Αυτή η επιλογή είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές καθώς βρίσκεται στο τραπέζι η μετακίνηση του νυχτερινού τιμολογίου το… μεσημέρι.

Το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές με νέα, πιο έξυπνα μοντέλα που διαθέτουν την ευελιξία της απομακρυσμένης λειτουργίας.

Αυτό θα επιτρέψει σε χιλιάδες καταναλωτές να εκμεταλλευτούν την ευκολία που προσφέρουν αυτές οι συσκευές, ιδίως με την πιθανή αλλαγή του νυχτερινού τιμολογίου σε μεσημεριανό.

 

 

 

Πηγή:dnews