Τις πύλες του άνοιξε μετά από απαξίωση αρκετών δεκαετιών το θεατράκι στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας, φιλοξενώντας τη θεατρική παράσταση «η ζωή μας», ένα έργο βασισμένο στις μαρτυρίες ηλικιωμένων που έζησαν ή και ζουν στη Νεοκαισάρεια, σε σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη.

Η βραδιά της Δευτέρας ήταν ξεχωριστή εξαιτίας του γεγονότος ότι ένας τόπος πολιτισμού, θα έβγαινε από την αφάνεια και την εγκατάλειψη με την επιμονή και υπομονή πολλών ανθρώπων, αλλά κυρίως του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια». Η συμβολή του Δήμου ήταν σημαντική αφού πίστεψε στο «όραμα» του Συλλόγου και με ουσιαστικές παρεμβάσεις αποκατέστησε το θέατρο, κάνοντας προσβάσιμο στο κοινό της Πιερίας. Περισσότερα από 1.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Πλατανόδασος για να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική παράσταση και να χειροκροτήσουν όλους τους συντελεστές της.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Μαστόδοντα-Νεοκαισάρεια τίμησε ανθρώπους που είτε μέσα από την επιστήμη τους, είτε διαθέτοντας πόρους συνέβαλαν σημαντικά ώστε ο Σύλλογος να πετυχαίνει τον έναν στόχο μετά τον άλλον, προσδίδοντας υπεραξία όχι μόνο στη Νεοκαισάρεια, αλλά σε όλο το Δήμο Κατερίνης.