Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με τη βράβευση των εκπροσώπων φορέων, εθελοντών και όλων όσων συνέδραμαν στον επιτυχημένο για μια ακόμη χρονιά, αγώνα δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 από τη Μεθώνη έως την Αρχαία Πύδνα, έπεσε η αυλαία της φετινής διοργάνωσης.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Μακρυγιάλου παρουσία του π. Γεωργίου Μιάουρα, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού κ. Χρήστου Κομπατσιάρη και του Προέδρου του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» κ. Δημητρίου Γκόγκου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο κ. Κώστας Γιακουμής (Αστυνόμος Β) με τον Αρχιφύλακα κ. Ανδρέα Βούρα από το Α. Τ. Αιγινίου, Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, διασωστικών και άλλων εθελοντικών ομάδων. Επίσης παρευρέθηκε ο Ιατρός του αγώνα κ. Δημήτριος Παγωνίδης.

Διοργανωτές και εθελοντές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον 9ο Αγώνα Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου  Παύλου» που είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025.

 

 

(Δελτίο τύπου)