O ΣΦK Πιερικός πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου την επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2024-2025

Σε μια εκδήλωση αντάξια επαγγελματικής ομάδας, ο πρόεδρος Θανάσης Παπαδόπουλος, δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα και παρουσίασε το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., παρουσία εκπροσώπων θεσμικών φορέων καθώς και χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εισαγωγή της παρουσίασης, με βασικό πλεονέκτημα τα διαθέσιμα χρονικά περιθώρια, τα οποία στερήθηκε η διοίκηση την περσινή πρώτη θητεία της, καταρτίστηκε ένας αγωνιστικός σχεδιασμός, προκειμένου ο Πιερικός να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει την άνοδο στη SL2.
Πρώτο βήμα ήταν η επιλογή ενός καταξιωμένου προπονητή, ενός προπονητή πρωταθλητή, που θα οδηγήσει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και αυτός είναι ο Περικλής Αμανατίδης, που πλαισιώθηκε από ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών.
Στελέχωση υπήρξε και στο διοικητικό σχήμα, με την προσθήκη του υπευθύνου ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Τρελόπουλου, ενώ στο νευραλγικό πόστο του συνδετικού κρίκου διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος, επιλέχθηκε μια δόξα του Πιερικού, με επιτυχημένη παρουσία επί σειρά ετών και σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, ο Θωμάς Κυπαρίσσης.
Αποτέλεσμα αυτού του οργανογράμματος, με την αρωγή της διοίκησης και της οικονομικής σταθερότητας που εγγυάται ο πρόεδρος Θανάσης Παπαδόπουλος, είναι ο Πιερικός σχεδόν δύο μήνες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, να έχει επί της ουσίας ολοκληρώσει το ρόστερ του, αποκτώντας ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και ταλαντούχους, με παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες και εμπειρία στον πρωταθλητισμό.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής της Νίκης, Κομνηνός Δελβερούδης, εκπρόσωποι των υπολοίπων βουλευτών Πιερίας και της Αντινομάρχη, Σοφίας Μαυρίδου, ενώ την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι, Γιώργος Κοκαβίδης, Ηλίας Τάπρας και Γιώτης Ιορδανίδης, που τίμησε τη «μελανόλευκη» φανέλα, καθώς και ο συνεργάτης του Δημάρχου, Γιάννη Ντούμου, Χάρης Παναγιωτίδης.
Εκ μέρους της ΕΠΣ Πιερίας παρέστησαν ο πρόεδρος, Αστέριος Τόκας και ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Τσακνάκης. Παρών ήταν επίσης ο πρώην πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, Αντώνης Κυριάκος,  που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Θανάση Παπαδόπουλου, ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων και μεγάλος χορηγός του Πιερικού, Ανέστης Παπαδόπουλος καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Πιερικού Αρχελάου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που μετέφερε τις ευχές για μια χρονιά επιτυχιών του προέδρου, Απόστολου Πόδα.
Η εκδήλωση έγινε υπό το πέπλο θλίψης για την αδόκητη απώλεια του φροντιστή της ομάδας, Σωτήρη Μπανούση, το ήθος και την προσφορά του οποίου στον σύλλογο εξήρε στο λόγο του το μέλος του Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλης Τσακιρίδης.
* O ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του Fish Resto Μώλος, κ. Μελέτη, για τη φιλοξενία και τη φροντίδα της εκδήλωσης.