Καθημερινή οργάνωση για την Κ19 της ομάδας μας!

Στις 19 Αυγούστου ξεκινάει μια χρονιά με πολλές απαιτήσεις καθώς το τμήμα αυτό θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, πρωτάθλημα Superleague 2, πρωτάθλημα Γ ΕΠΣ Πιερίας, κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας και θα έχει μεγάλο αριθμό παιχνιδιών!

Η διοίκηση έχει ρίξει το βάρος στην οργάνωση και την καλύτερη δυνατή στελέχωση ενώ στόχος της είναι να περάσουν όλα τα παιδιά από τις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας!

Ήδη από την αρχή της προετοιμασίας της ΠΑΕ τρία παιδιά (Γκουλαξίδης, Βαρυτιμίδης και Παγιώτας) συμμετέχουν στις προπονήσεις δίπλα στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας παίρνοντας μοναδικές εμπειρίες καθημερινά.

Στην elite κατηγορία της Κ17 στην ΕΠΣ Μακεδονίας το τμήμα Κ17 του συλλόγου μας!

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο θα λάβει μέρος τη νέα χρονιά το τμήμα Κ17 της ομάδας μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές μας να αντιμετωπίσουν τους συνομηλίκους τους που βρίσκονται σε ιστορικές ομάδες!

Στόχος της διοίκησης είναι οι ποδοσφαιριστές μας να συμμετέχουν στις καλύτερες δυνατές διοργανώσεις σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

 

neo.fc ΠΑΕ
(Δελτίο τύπου)