Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ, έχει αποδείξει για ακόμη μια φορά την αξία της ως αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης. Με σοβαρότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία, είμαστε υπερήφανοι που πρώτοι μεταδώσαμε την είδηση για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι  της Κυριακής (18/08) στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Οι δημοσιογράφοι του ΝΤΕΛΑΛΗ βρέθηκαν αμέσως στην καρδιά των εξελίξεων, παρέχοντας άμεση και ακριβή ενημέρωση στους χιλιάδες αναγνώστες μας από την Πιερία και όχι μόνο.

Η άμεση κάλυψη της φωτιάς από τον ΝΤΕΛΑΛΗ, με λεπτομερή και τεκμηριωμένη αναφορά στα γεγονότα, έγινε η βάση για την ενημέρωση του κοινού από μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτ της χώρας, τα οποία εμπιστεύτηκαν τις πληροφορίες που πρώτοι μεταδώσαμε.

Η ταχύτητα και η αξιοπιστία με την οποία προσεγγίζουμε την είδηση είναι οι θεμελιώδεις αρχές που μας καθοδηγούν.

Η ανταπόκρισή μας στα κρίσιμα γεγονότα της επικαιρότητας δεν είναι μόνο θέμα επαγγελματισμού, αλλά και ευθύνης απέναντι στους αναγνώστες μας. Κάθε φορά που είμαστε οι πρώτοι που μεταδίδουν σημαντικές ειδήσεις, όπως αυτήν της φωτιάς στην Πλάκα Λιτοχώρου, η ευθύνη μας μεγαλώνει, γιατί γνωρίζουμε ότι η ενημέρωση του κοινού πρέπει να βασίζεται σε αλήθεια, ακρίβεια και συνέπεια.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας, αναπαράγοντας τις ειδήσεις που δημοσιεύουμε, είναι για εμάς τιμή, αλλά και κίνητρο να συνεχίσουμε την αποστολή μας με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.

Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ  δεν επαναπαύεται στις επιτυχίες του παρελθόντος. Κάθε μέρα, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στο αναγνωστικό μας κοινό την καλύτερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωση.

Συνεχίζουμε να είμαστε η «φωνή» της Πιερίας που ακούγεται πρώτη στα μεγάλα γεγονότα, με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια αφοσίωση στην αλήθεια.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ  θα είναι πάντα εδώ, πρώτος στις εξελίξεις, πρώτος στην ενημέρωση!

Ο Ντελάλης

Η Συντακτική Ομάδα