Στην τελευταία του κατοικία συνοδεύτηκε σήμερα το πρωί ο γνωστός και αγαπητός αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Τοπάλης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρίτσας, παρουσία πλήθους κόσμου, που ήρθε να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των αγροτών.

Η πορεία του Γιώργου Τοπάλη στο συνδικαλιστικό κίνημα ξεχώρισε για την αφοσίωση και το πάθος με το οποίο υπερασπιζόταν τα συμφέροντα των συναδέλφων του. Υπήρξε Πρόεδρος της Ομάδας Καπνού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας (ΕΑΣ), καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Καπνικής, ενώ η συμβολή του στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καρίτσας ήταν εξίσου σημαντική, καθώς κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου. Επιπλέον, υπήρξε Αντιπρόσωπος στην ΠΑΣΕΓΕΣ (Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών), θέση από την οποία συνέχισε να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των αγροτών σε εθνικό επίπεδο.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρευρέθηκαν πολλοί αγρότες, συνδικαλιστές, τοπικοί άρχοντες, αλλά και απλοί πολίτες που θέλησαν να αποχαιρετήσουν έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση τον αγροτικό κόσμο της Πιερίας.