Η συναρπαστική διαδρομή δράσεων & εμπειριών  της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας  συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στη γεμάτη ενθουσιασμό και παιδικές φωνές, Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 19/08 με θέμα «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ» τα παιδιά – πρωταγωνιστές με την συνδρομή των εθελοντριών εκπαιδευτικών εξερεύνησαν τον κόσμο στον οποίο ζούμε, καθώς και το πλήθος των ζώων  που διαβιούν στο υπέδαφος.

Την Τρίτη 20/08 με τίτλο  «Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ», τα παιδιά έγιναν «επιστήμονες» και έμαθαν για τους νόμους της φυσικής, ενώ πραγματοποιώντας ενδιαφέροντα πειράματα έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα. Την Τετάρτη 21/08 το θέμα ενασχόλησης με τίτλο: «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!» είχε ως στόχο να αναγνωρίσουν τις επιστημονικές αιτίες της κλιματικής αλλαγής, να διατυπώσουν απόψεις και να σκεφτούν εφαρμόσιμες λύσεις.

Το «υπέροχο ταξίδι ανάγνωσης και δημιουργικότητας» συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα με δύο ακόμη δράσεις και πιο συγκεκριμένα: την Δευτέρα 26/08 με θέμα «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ» και την Πέμπτη 29/08 με θέμα «ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ».

Μικροί και μεγάλοι μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα #KE2024gr και #forEBEf.

Η τελετή λήξης του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 05/09 & ώρα 19:00.