Οι εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και διαδραστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται στην 38η Εμποροπανήγυρη ως εξής:

Σήμερα Δευτέρα 26/08: στις 19:00 επίδειξη πάλης από τον Α.Π.Σ. «Ολύμπιος» Κατερίνης. Στις 21:00 το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου και ο Νίκος Πατρής παρουσιάζουν πρόγραμμα με έντεχνη, ποπ και ελαφρολαϊκή μουσική,  το οποίο συνιστά “Μουσικό περίπατο των νέων στα μονοπάτια της πρόληψης” από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» και τον ΟΚΑΝΑ.

Η προγραμματισμένη για απόψε θεατρική παράσταση «Το μαγικό τσάι Ολύμπου από θυμάρι», από το θέατρο «ΠΗΓΑΣΟΣ» δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει βασικός συντελεστής του έργου. Με την ευκαιρία οι διοργανωτές εύχονται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση.

Αύριο Τρίτη 27/08 το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Στις 19:30 οι αθλητές του  Γ.Α.Σ Καράτε  Αθλοκίνηση θα παρουσιάσουν τεχνικές Καράτε με τον προπονητή Γιάννη Κατσαντώνη. Στις 20:30 η σχολή χορού και μπαλέτου Atelier de la dance θα παρουσιάσει πρόγραμμα χορού με τους σπουδαστές της και στις 21:30 η Πολυτονική Ορχήστρα ελληνικό ελαφρολαϊκό και έντεχνο μουσικό πρόγραμμα.

Παράλληλα πραγματοποιούνται:

★ Λούνα Παρκ με τουλάχιστον 10 παιχνίδια

★ 3on3 Street Ball Tournament by PANTHERS

★ Street Mode day με urban κουλτούρα!

★ Πίστα παρκούρ και skateboard

★ Δωρεάν προβολές στο φορητό πλανητάριο

★ Δωρέαν προβολές μέσω αστεροσκοπείου

★ Παρουσιάσεις και επιδείξεις πολεμικών τεχνών

♫ Καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα κ.ά.

Επίσης έχουν προγραμματιστεί:

Τετάρτη 28.08 από τις 20:00, στο περίπτερο της Μητρόπολης “επίδειξη της τέχνης του ψηφιδωτού σε συνεργασία με τον Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου”.

Τετάρτη 28.08 έως Παρασκευή 30.08 στο περίπτερο του Graffiti, δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής, stencil και graffiti σε παιδιά.

Πέμπτη 29.08 Δημιουργία και παρουσίαση εικαστικού graffiti στον τοίχο της Εμποροπανήγυρης.

Παρασκευή 30.08 έως Κυριακή 01.09 διαγωνισμός παρκούρ διαφόρων στυλ από το PK HOUSE JAM.

Σάββατο 31.08 γνωριμία με αθλητικά/αγωνιστικά άλογα και δωρεάν βόλτα για παιδιά από τον Ιππικό Όμιλο Κατερίνης.

Καθημερινά στο περίπτερο του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης/Ελεύθεροι ποδηλάτες θα πραγματοποιείται σεμινάριο “τα πρώτα βήματα στο ποδήλατο”.

Σχετικά με το πάρκο ανακύκλωσης   https://www.instagram.com/p/C91vRqvIX-m/

Σχετικά με το Πλανητάριο https://www.instagram.com/p/C-xt0xoI7IW/

Αναλυτικά το πρόγραμμα έως την 1η Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής: https://katerini.gr/?p=46202

 

(Δελτίο τύπου)