Την Πέμπτη 29 Αυγούστου ανοίγει ένα ακόμα νέο κατάστημα JYSK στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Η JYSK διαθέτει πλέον 63 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο της κατάστημα στη Σταυρούπολη αριθμεί πλέον 63 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ η JYSK διαθέτει και εξιδεικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος και τη λήξη του οικονομικού έτους στις 31 Αυγούστου ο Country Director Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας δήλωσε:

«Aνυπομονούμε για τα εγκαίνια του 63ου καταστήματός μας στην Ελλάδα, το οποίο θα ανοίξει στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του οικονομικού μας έτους στα τέλη Αυγούστου, μπορούμε ήδη να δούμε, ότι θα κλείσουμε ακόμη μια σπουδαία χρονιά στην Ελλάδα, ο ετήσιος τζίρος μας θα ξεπεράσει τα 110 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση άνω του 10% σε σύγκριση με πέρυσι.

Καταφέραμε να ανοίξουμε 8 νέα καταστήματα και καθώς όλα τα καταστήματά μας έχουν καλή απόδοση, βλέπουμε την ευκαιρία να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο. Και φυσικά αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα αποτελούν μαρτυρία για το έργο και την ικανότητα της ομάδας των 600 σπουδαίων συναδέλφων μας στην Ελλάδα».

To κατάστημα της Σταυρούπολης θα είναι το τέταρτο κατάστημα JYSK στη Θεσσαλονίκη με το ένα από αυτά (στον Εύοσμο) να έχει ανοίξει φέτος το καλοκαίρι.

Το άνοιγμα πολλών καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και η Πάτρα, αλλά και η επέκταση σε μικρότερες πόλεις και νησιά αποδεικνύει την δέσμευση της JYSK να έρθει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πελάτες της κάνοντας τις αγορές τους πιο εύκολες και πιο γρήγορες.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 950 τετραγωνικά μέτρα.
Το κατάστημα βρίσκεται στην Καραολή & Δημητρίου 23 και Ιατρού Γωγούση.
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 9 το πρωί.

 

 

(Δελτίο τύπου)