Σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στη διασταύρωση των οδών Τερζοπούλου και Μαρτίου στην Κατερίνη, στο σημείο που χαρακτηρίζεται ως η πιο επικίνδυνη διασταύρωση της πόλης.

Το ζήτημα εντοπίζεται στο φανάρι της οδού Τερζοπούλου το οποίο δεν ανάβει το πράσινο φως.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί να μη γνωρίζουν πότε έχουν προτεραιότητα για να συνεχίσουνε την διαδρομή τους προς το κέντρο της Κατερίνης.

Ήδη έχει προκληθεί σοβαρή αναστάτωση στη κυκλοφορία, καθώς πολλοί οδηγοί που κινούνται επί της Τερζοπούλου, κυρίως προερχόμενοι από την περιοχή του ΟΑΕΔ, βρίσκονται σε σύγχυση, και δεν προχωρούν φοβούμενοι για πιθανή σύγκρουση.

Αυτό έχει ως συνέπεια τη δημιουργία μεγάλης ουράς οχημάτων που συχνά φτάνει αρκετά μέτρα πίσω, μέχρι και τη διασταύρωση της Τερζοπούλου με την Παρθενίου Βαρδάκα.

Οι οδηγοί σε πολλές περιπτώσεις ακόμη διστάζουν να διασχίσουν τη διασταύρωση και όταν τα υπόλοιπα οχήματα που έρχονται από την Μαρτίου έχουν σταματήσει, καθώς η έλλειψη του πράσινου φωτός στο φανάρι τους δημιουργεί αμφιβολίες για το αν μπορούν να προχωρήσουν με ασφάλεια.

Δείτε εδώ το βίντεο