Η κα Μάνη συνόδευσε, ως μέλος του κυβερνητικού κλιμακίου, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκε η Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη και η νέα Ψηφιακή Πλατφόρμας erga.gov.gr για τα Περιφερειακά Σχέδια Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός Ανάπτυξης συμμετείχε σε συσκέψεις υπό τον Πρωθυπουργό με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συζητήθηκαν τα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης και οι δυνατότητες ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. Στις συσκέψεις συμμετείχαν οι υπουργοί Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης και ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Μάνη δήλωσε πως το Υπουργείο Ανάπτυξης, δια του τομέα της βιομηχανίας, τρέχει προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων, όπως είναι η δράση «Έξυπνη μεταποίηση» με συνολικό προϋπολογισμό 88 εκατ. ευρώ, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Επίσης, ανέφερε ότι η Κεντρική Μακεδονία, και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη, θα γίνει πρωτεύουσα της βιομηχανίας, μέσα από τη χρηματοδότηση για τα «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα» από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Σταθερή μας επιδίωξη είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε περιοχή της Ελλάδας θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις δυνατότητές της και να συμβάλει στην εθνική οικονομική ανάπτυξη», τόνισε η κα Μάνη.