Οι εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και διαδραστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται στην 38η Εμποροπανήγυρη ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή 30/08 στις 19:30  επίδειξη πολεμικών τεχνών από την Σχολή Maximum Combat Sports  και την  Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καράτε Έλενα Χατζηλιάδου,  ενώ στις 20:30 επίδειξη Πυγμαχίας από τον κορυφαίο Έλληνα Πυγμάχο Αλέξανδρο Τσανικίδη. Στις 20:00 – Κεντρικό Περίπτερο Εμποροπανήγυρης (είσοδος εγκαταστάσεων) – θα πραγματοποιηθεί ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ από Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, Στις 21:30 14 Djs της πόλης μας θα απογειώσουν το ρυθμό σε ένα nonstop party έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αύριο Σάββατο 31/08: Στις 19:30 η Σχολή Mαχητικών Aθλημάτων Πάνθεον θα πραγματοποιήσει επίδειξη Καράτε, στις 20:15  η σχολή μπαλέτου της Φούλας Σαλασίδου θα παρουσιάσει πρόγραμμα χορού με τους μαθητές της και στις 21:00 το Θέατρο Commedia του Θανάση Μαργαρίτη ανεβάζει το θεατρικό παραμύθι «Ο Παπουτσωμένος Γάτος». Στη συνέχεια πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με  Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας.

Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το Magic Sports Club θα παρουσιάσει πρόγραμμα Tae Kwon Do και Kick Boxing. Στις 20:00 ο Γ.Α.Σ. Ολύμπιος Μαχητής πραγματοποιεί επίδειξη Καράτε, στις 21:00 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης μας θα χορέψουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς και στις 22:00 η αυλαία των εκδηλώσεων κλείνει με το λαϊκό πρόγραμμα της Μαίρης Ζελίδου.

Παράλληλα πραγματοποιούνται:

★ Λούνα Παρκ με τουλάχιστον 10 παιχνίδια

★ 3on3 Street Ball Tournament by PANTHERS

★ Street Mode day με urban κουλτούρα!

★ Πίστα παρκούρ και skateboard

★ Δωρεάν προβολές στο φορητό πλανητάριο

★ Δωρέαν προβολές μέσω αστεροσκοπείου

★ Παρουσιάσεις και επιδείξεις πολεμικών τεχνών

♫ Καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα κ.ά.

Επίσης έχουν προγραμματιστεί:

Παρασκευή 30.08 έως Κυριακή 01.09 διαγωνισμός παρκούρ διαφόρων στυλ από το PK HOUSE JAM.

Σάββατο 31.08 γνωριμία με αθλητικά/αγωνιστικά άλογα και δωρεάν βόλτα για παιδιά από τον Ιππικό Όμιλο Κατερίνης.

Καθημερινά στο περίπτερο του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης/Ελεύθεροι ποδηλάτες πραγματοποιείται σεμινάριο “τα πρώτα βήματα στο ποδήλατο”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έως την 1η Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής: https://katerini.gr/?p=46202

 

 

 

(Δελτίο τύπου)