Πιερίδες Μούσες: Αποχωρούμε!!

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» σταματά η αθλητική δραστηριότητα του Σωματείου

Η ανακοίνωση:

Αυτό το γήπεδο, του γυναικείου ποδοσφαίρου, δεν είναι ούτε ξερό ούτε με χορτάρι. Είναι στρωμένο με εγωισμούς και αντιπαραθέσεις, είναι «ποτισμένο» με δολοπλοκίες και διαπλοκή. Δεν παίζονται αγώνες με ευγενή άμιλλα και με κανόνες που υπηρετούν το αθλητικό ιδεώδες, που ενισχύουν την ισότητα, την άδολη προσπάθεια για τη νίκη.

Σ αυτό το γήπεδο οι «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» δεν θέλουν να παίξουν μπάλα. Δεν θέλουν αντί να αντιμετωπίζουν στα ίσα την συναγωνίστρια ομάδα στο γήπεδο, να αντιμετωπίζουν ένα ολόκληρο σύστημα διαπλοκής που εργάζεται εκτός αγωνιστικού χώρου για να πετύχει τη νίκη.

31 χρόνια αγωνιστήκαμε με το κεφάλι ψηλά, καθαρά, με σεβασμό στις συναγωνίστριες  ομάδες και παίχτριες, πάντα με στόχο την καθαρή και δίκαιη νίκη μέσα στο γήπεδο! Ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε ποτέ δεν «αγοράσαμε» και δεν «πουλήσαμε» τίποτα και κύρια συνειδήσεις, αρχές και αξίες!

Ευχαριστούμε όλους και όλες  που αγωνίστηκαν και προσπάθησαν μαζί μας!

Ήταν ένα 31χρονο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες και γνώση!

Αφήνουμε το χώρο ελεύθερο σ αυτούς που με τόσο πείσμα μας κυνήγησαν! Αλλά τώρα θα μείνουν «χωρίς αντίπαλο». Τώρα ας ψάξουν να βρουν άλλους «βαρβάρους» για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους!

Εμείς δεν χάσαμε! Τελειώνουμε εδώ νικητές, διότι δεν συμβιβαστήκαμε, δεν υποχωρήσαμε από τις αρχές και αξίες μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ – ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η Ομάδα δεν κατέστη δυνατόν να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα 2024 -2025 και γι αυτό καλεί όσες αθλήτριες επιθυμούν να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες να ζητήσουν μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας τα αθλητικά τους δελτία

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας και ευχόμαστε τα παιδιά να έχουν ένα υγιές αθλητικό μέλλον!

 

(Δελτίο τύπου)