Την Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου και αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής μας υπέγραψαν παρουσία του Αναπληρωτή Διευθυντή της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Π.Ε. Πιερίας και υπευθύνου λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων Π.Ε. Πιερίας, κου Νικολάου Ζαμάνη, τις συμβάσεις παραχώρησης χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίες βρίσκονται επί της οδού Λουκιανού και Ηπείρου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ανέφερε: “Με μεγάλη χαρά παραχωρούμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες αποτελούν πρότυπο για την πόλη μας στους αθλητικούς μας συλλόγους με την προσδοκία τα γήπεδα αυτά να είναι γεμάτα από αθλητές και αθλήτριες, αλλά και παιδιά που θα αξιοποιήσουν τους χώρους αυτούς για την άθληση και το παιχνίδι τους. Προάγουμε το αθλητικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα και αναδεικνύουμε την αξία της άθλησης, η οποία διασφαλίζει όχι μόνο τη σωματική, αλλά και την ψυχική υγεία”.

Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων από τη μεριά τους ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την παραχώρηση των γηπέδων και δεσμεύτηκαν για την ορθή χρήση των εγκαταστάσεων και την τήρηση του ωρολογίου προγράμματος που έχει συμφωνηθεί με κάθε σύλλογο ξεχωριστά.

 

 

 

(Δελτίο τύπου)