Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης Ομίλων Μπριτζ, ομάδων 3ης βαθμίδας το τριήμερο από τις 30 Αυγούστου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, μια διοργάνωση των ομίλων αγωνιστικού Μπριτζ Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΟΣ» και Λάρισας ΟΑΜΛ.

Συγκεκριμένα, το τουρνουά φιλοξενήθηκε στο Λιτόχωρο, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας», υπό την αιγίδα του δήμου Δίου – Ολύμπου, με την συμμετοχή 27 ομάδων και 117 αθλητών από όλη την Ελλάδα (Κατερίνη, Λάρισα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδος, Γιάννενα, Αθήνα, Δράμα και Πάτρα), αριθμός ρεκόρ για την περιοχή της Πιερίας!

Την έναρξη του 2ου Τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης κήρυξε ο πρόεδρος της κοινότητας Λιτοχώρου κύριος, Ευστράτιος Κυριακάκης απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό.

Έπαθλα δόθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις των τριών κατηγοριών με την ομάδα της Κατερίνης να κερδίζει τη 2η θέση στην κατηγορία 1-6.

Συγκεκριμένα:

Κατηγορία 1-6

1η θέση: ομάδα από την ΛΑΡΙΣΑ

2η θέση: ομάδα από την ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Κατηγορία 1-9

1η θέση: ομάδα από την ΛΑΡΙΣΑ

2η θέση: ομάδα από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατηγορία OPEN

1η θέση: ομάδα από ΡΟΔΟ – ΒΕΡΟΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2η θέση: ομάδα από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην λήξη του τουρνουά, η αντιδήμαρχος κοινότητας Λιτοχώρου, κυρία Σοφία Ζουρζούρα απηύθυνε χαιρετισμό  και έκανε την απονομή του επάθλου της 2ης θέσης στην κατηγορία OPEN.

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΟΣ» και ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας, ευχαριστούν δημόσια τον δήμο Δίου – Ολύμπου για την στήριξη που παρέχει στη διάδοση του αθλήματος του Μπριτζ.

Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Ελάτε στο μαγικό κόσμο του μπριτζ!

Μαθήματα αρχαρίων ξεκινούν στην Κατερίνη κάθε Οκτώβριο στα εντευκτήρια του Συλλόγου μας στην οδό Αστεριού Ζορμπά 1.

Τηλ επικοινωνίας 6944291025 και 6930281423

 

 

(Δελτίο τύπου)