Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από αμίαντο στη δημοτική κοινότητα Κονταριώτισσας. Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση παλιών αγωγών πόσιμου νερού (40ετίας) στις δημοτικές κοινότητες Κονταριώτισσσας, Καρίτσας και Νέας Εφέσου, μήκους περίπου 13,8 χλμ καθώς και δημιουργία 800 ιδιωτικών συνδέσεων ύδρευσης.

Η πρόταση του Δήμου υποβλήθηκε το 2021 στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και χρηματοδοτήθηκε πέρυσι, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (πρόγραμμα γέφυρα) με 1.703.000€. Η χρηματοδότηση περιλαμβάνει και την προμήθεια και εγκατάσταση μεταλλικής δεξαμενής ύδρευσης για την κοινότητα της Καρίτσας, χωρητικότητας 600 κυβικών μέτρων.

Αναφερόμενος στην έναρξη του έργου, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, σημείωσε «Τα καινούρια δίκτυα θα υδροδοτούν πλέον τμήματα των τριών κοινοτήτων. Οι δεσμεύσεις από την αρχή της πρώτης θητείας υλοποιούνται. Με συνέπεια συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας».