Με το βλέμμα στις Κοινότητες, σε συνεργασία με τους προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρήστου Μπογιατζή υλοποιήθηκε και στη διάρκεια του Αυγούστου σειρά παρεμβάσεων, για την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων.

Μεταξύ άλλων, οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων συνέδραμαν με υδροφόρα και σκαπτικά μηχανήματα (σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων), στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς, κατά μήκος του Πέλεκα, πίσω από το στρατόπεδο στην Ανδρομάχη.

Επίσης, προχώρησαν σε εβδομαδιαία βάση στον καθαρισμό της ακτογραμμής στα παράλια του Δήμου, από φύκια και φερτά υλικά.

Επιπλέον, παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν ως εξής:

Αγροτική Οδοποιία στις Κοινότητες: Περίστασης, Ν.Κεραμιδίου, Αρωνά, Καταλωνίων, Μοσχοχωρίου, Κ.Μηλιάς (Καρυές), Τριλόφου, Κούκου, Μοσχοποτάμου. Επίσης, στη θέση «Νησέλι» και στην Π. Χράνη.

Σε δασικούς δρόμους (σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών): Άνω Μηλιά, Π. Μόρνα, Φτέρη.

Αποκατάσταση βλαβών άρδευσης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, στις κοινότητες: Σβορώνου, Ρητίνης, Ελάφου, Καταλωνίων, Λόφου.

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Πρασίνου & Καθαριότητας, οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων συνέδραμαν στην απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, στον καθαρισμό και στην απομάκρυνση κλαδιών από κοινόχρηστους χώρους.

 

 

(Δελτίο τύπου)