Σειρά παρεμβάσεων βρίσκονται σε εξέλιξη το τρέχον διάστημα στις δώδεκα κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Πιο αναλυτικά:

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Τοποθετούνται σταδιακά οι διαδραστικοί πίνακες στις σχολικές μονάδες του Δήμου. Έγινε συντήρηση των αύλειων χώρων και τοποθετήθηκε έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας των σχολικών κτιρίων. Τα σχολεία τροφοδοτήθηκαν με γραφική ύλη και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα, μετά από τις σχετικές παραγγελίες των διευθυντών των σχολικών μονάδων, προκειμένου να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ: Γίνονται εργασίες στην παιδική χαρά της Νέας Εφέσου, που αφορούν κλαδεύσεις και κατασκευή περίφραξης.

 

ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ: Γίνεται στην Κονταριώτισσα διάνοιξη τάφρου και παρέμβαση σε φρεάτια, ώστε να ομαλοποιηθεί η παροχέτευση υδάτων σε προβληματικά σημεία, ενόψει της χειμερινής περιόδου.

 

Κ.Ε.Π.: Γίνονται εργασίες στο κτίριο της κοινότητας του Δίου, ώστε να εγκατασταθεί εκεί το ανακαινισμένο ΚΕΠ. Σύντομα θα υποδέχεται τους δημότες, όπως και αυτό της Κονταριώτισσας, με νέα όψη.

 

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, σημείωσε «Καθημερινά στις δώδεκα δημοτικές κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου γίνονται οι απαραίτητες παρεμβάσεις, για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών. Οι παρεμβάσεις, μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας, υλοποιούνται με όσες δυνάμεις, προσωπικό και μέσα διαθέτει ο Δήμος μας».