Ο Διοικητής και το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Πιερίας ευχαριστούν θερμά όλους τους φορείς που συνέδραμαν την Υπηρεσία μας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στον ορεινό όγκο Ολύμπου στις περιοχές Πετρόστρουγκας και Κορομηλιάς. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας και όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Δίου-Ολύμπου και την 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου για την αγαστή συνεργασία μας.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διαχειριστές των καταφυγίων Πετρόστρουγκας και Κορομηλιάς και τους υλοτόμους για την άμεση ανταπόκριση και συνδρομή τους, καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ», τις επιχειρήσεις «ALMIRA BEACH BAR» και «Ολύμπιον Ζευς-Hotel Brain» και τον ιδιοκτήτη ταξί κ. Ξενικό Απόστολο για την προσφορά ειδών διατροφής.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό των Υπηρεσιών του Νομού μας για την αδιάκοπη προσπάθειά τους στην κατάσβεση της δασικής πυρκαγιάς, στο πυροσβεστικό προσωπικό των λοιπών Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος και τους εθελοντές που ενίσχυσαν τις δυνάμεις μας, καθώς και σε όλους τους πολίτες που προσέφεραν είδη διατροφής και φαρμακευτικά υλικά.

H συμπαράσταση και βοήθεια στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού μας εκτιμάται ιδιαίτερα από όλους τους υπαλλήλους και δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, αυτό της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και της διαφύλαξης του φυσικού πλούτου του Νομού μας.

 

Ο Διοικητής

Παναγιώτης Γ. Πατσιαλής

Πύραρχος