Σήμερα το πρωί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος τέλεσε τον αγιασμό με την έναρξη του σχολικού έτους στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και ευχήθηκε για μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε μαθητές – μαθήτριες εκπαιδευτικούς και γονείς.

Την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παρθένα Τριανταφυλλίδου εκπροσώπησε ο Εκπαιδευτικός κ. Ναούμ Ευαγγελόπουλος, ενώ τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ντούμο εκπροσώπησε η κ. Ελευθερία Κορίτσα-Λεμονοπούλου, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης. Επίσης, παραβρέθηκε ο κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμένων κ. Στέλιος Δόγας μαζί με τα Μέλη του Συλλόγου.  

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Νίκος Ναχόπουλος υποδέχθηκε όλους του μαθητές και τις μαθήτριες, τους / τις εκπαιδευτικούς, τους εκπροσώπους των αρχών με επικεφαλής τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεώργιο, στον οποίο ευχήθηκε με τη σειρά του καλή ακαδημαϊκή χρονιά, καθότι ο Σεβασμιότατος είναι Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.   Επίσης ο Διευθυντής του Σχολείου εξήρε το ενδιαφέρον και την αγάπη της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κας Τριανταφυλλίδου τονίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει στην περιφέρειά μας και το σχολείο. Τέλος ο Διευθυντής  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων καθώς και όλους τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους, το ενδιαφέρον και την στήριξή τους προς το σχολείο.     

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!