Κανένα παιδί χωρίς τα σχολικά του είδη!

Να μην στερηθεί κανένα παιδί τη χαρά της γεμάτης σχολικής τσάντας!

Για 9η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, διαθέτοντας δωρεάν σχολικά είδη σε μαθήτριες και μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, 180 αριθμημένες επιστολές έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις 23 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης οι οποίες από αύριο οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να τις διανέμουν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.

Οι γονείς μπορούν να παραλαμβάνουν τα σχολικά είδη από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά από 18:00 έως 19:30, μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ 8, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων (Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου).

Η παράδοση των σχολικών ειδών γίνεται μόνο στους γονείς που προσκομίζουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την επιστολή που έλαβαν από το σχολείο του παιδιού τους.

Μετά από συνεννόηση με ομάδα εκπαιδευτικών έχουν ετοιμαστεί 3 διαφορετικές συσκευασίες με τα απαραίτητα είδη για ολόκληρη την σχολική χρονιά για τα παιδιά των τάξεων Α’ & Β’, Γ’ & Δ’ και Ε’ & ΣΤ’.

Επιστολές έχουν σταλεί στα Δημοτικά Σχολεία 1ο έως και 19ο. Παραλίας, Καλλιθέας, Περίστασης και Σβορώνου.

 

 

(Δελτίο τύπου)