Εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου λογοτύπου του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωϊ (Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Την παρουσίαση ”άνοιξε” ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ Γιώργος Κάραλης καλωσορίζοντας όλους τους  παρευρισκόμενους ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου. Με τη σειρά της καλωσόρισε όλους και κυρίως την αντιπεριφερειάρχη κα Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλει ο οργανισμός σε συνεργασία με τα μέλη του για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Το νέο σήμα που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για όλα τα μέλη του ΠΟΤΑΠ, έχει σχεδιαστεί από τον Σπύρο Τσιλιγκιρίδη, ο οποίος όπως εξήγησε στην παρουσίαση, εμπνεύστηκε από την ομορφιά, την ευγένεια, την φιλοξενία καθώς φάντηκε την Πιερία ως μία κοπέλα όμορφη, ελκυστική και πολύχρωμη.

Ο ΠΟΤΑΠ με αφετηρία την αλλαγή του λογοτύπου, υπόσχεται συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και  η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κατερίνης και Μέλος του Δ.Σ. του ΠΟΤΑΠ κα Ελίνα Διαμαντοπούλου καθώς και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Πύδνας, Κολινδρού κα Μαρία Ναβροζίδου.

Στο τέλος της παρουσίασης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στην κα Βίκυ Χατζηβασιλείου, αντιπεριφερειάρχη και στον δημιουργό του λογοτύπου κο Σπύρο Τσιλιγκιρίδη.

 

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση