Ξεκίνησε η αναζήτηση για τον επόμενο Χάρι Πότερ, Ρον Γουέσλι και Ερμιόνη Γκρέιντζερ

Η HBO ξεκίνησε τις οντισιόν για το επόμενο πρωταγωνιστικό καστ της νέας σειράς του Χάρι Πότερ στην τηλεόραση.

Η HBO ξεκίνησε την αναζήτηση για τον επόμενο Χάρι Πότερ, Ρον Γουέσλι και Ερμιόνη Γκρέιντζερ, με τη Warnen Bros να δημοσιεύει αγγελία για τα κάστινγκ. Η αγγελία αφορά τον Απρίλιο του 2025 και ζητούνται παιδιά ηλικίας 9-11 ετών από τη Βρετανία και την Ιρλανδία, προκειμένου να υποδυθούν τους ήρωες του Χόγκουαρτς.

Οι υποψήφιοι θα περάσουν από οντισιόν για να υποδυθούν τον νεαρό μάγο και τους δύο κολλητούς του, καθώς θα ζήσουν νέες περιπέτειες και θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι με το κακό στο Χόγκουαρτς. Αν και όλοι οι υποψήφιοι ηθοποιοί πρέπει να είναι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, οι παραγωγοί «δεσμεύονται για ένα συμπεριληπτικό κάστινγκ».

 

Θα είναι ανοιχτοί σε όλες τις φυλές, εθνικότητες και ταυτότητες φύλου, ενώ στην πρόσκληση ζητείται από τους υποψήφιους να χρησιμοποιούν τη δική τους προφορά.

Η νέα σειρά ανακοινώθηκε πέρυσι και θα διαρκέσει τουλάχιστον επτά σεζόν στο Max, την υπηρεσία streaming που ήταν γνωστή ως HBO Max, με κάθε σεζόν να είναι «αυθεντική» σε κάθε ένα από τα πρωτότυπα, εξαιρετικά δημοφιλή βιβλία που έγραψε η JK Rowling, ενώ η ίδια θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Παρόλο που δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros Discovery, David Zaslav, δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

 

 

Με πληροφορίες από Guardian

Πηγή:lifo