Άδικη ήττα και αποκλεισμός απο το κύπελλο Ελλάδος για την ομάδα στην Ριζούπολη απο την ΑΕ Κηφισιάς με σκορ 1-0.

Με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων στο 20΄, ο Ρότσα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο τελικά και έδωσε την πρόκριση στην Αθηναϊκή ομάδα.

Ο Γιώργος Κυριαζής είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, να ισοφαρίσουν και να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

Ο Νότας απο καλή θέση δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ο Μπούζας απο μακριά προσπάθησε έξυπνα να κρεμάσει τον Ξενόπουλο αλλά για λίγα εκατοστά αστόχησε, ο Σιατραβάνης, μετά απο ωραία μεγάλη πάσα του Γιαλαμίδη βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει ενώ σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα σφύριγμα μέσα στην περιοχή της Κηφισιάς σε ανατροπές του Πανίδη αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να δοθεί η εσχάτη των ποινών.

Κρατάμε την εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία και είναι απο τις ισχυρές του ομίλου στο νότο και τις παροτρύνσεις των φιλάθλων των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά προς τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη του αγώνα λόγω της πίεσης που δέχθηκαν απο το neo fc για την ισοφάριση.

Διαιτητής ο κ.Μπεκιάρης με βοηθούς τους κ.κ.Γεωργοκόπουλο και Παπαδόπουλο.

ΑΕ Κηφισιάς (Σεμπάστιαν Λέτο): Ξενόπουλος, Σιμόν, Σπίνος, Κωνσταντακόπουλος(46′ Ντίας), Παντελίδης (60′ Ζώνιος, 93 λ.τ. Πέιος), Έμπο, Ρότσα, Κυριόπουλος (68′ Μίλερ), Σωτηράκος, Μάναλης, Σόουζα.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής): Καραγκιόζης, Γιαλαμίδης, Κλιγγόπουλος, Κόλα, Μακρυδάκης, Φωκαΐδης (55′ Κόκκορης), Μπάλλας, Μπούζας, Νότας (78′ Μπαλικτσής), Κριμιτζάς (62′ Πανίδης), Σιατραβάνης.