Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα η εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κολινδρού «Ο Άγιος Δημήτριος» στα πλαίσια της 16ης Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών και της Επετείου των 30 χρόνων του Συλλόγου.

Τη «Φλόγα της Αγάπης» μετέφερε ο Θεολόγος Ζώτος, μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και εντεταλμένος Λαμπαδηδρομίας για τη Μακεδονία και την παρέδωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου Θωμαή Γκιοϊλέ.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Έφη Μπάσδρα, καθηγήτρια της Ιατρικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης η  Φιλαρμονική του Δήμου με υπεύθυνο τον Ευάγγελο Μπουσμαλή, το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νικόλαος Λούσης», και πολλά παιδιά των Σχολείων του Κολινδρού.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, ο πρόεδρος της ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. Γεώργιος Καλύβας, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κολινδρού Δέσποινα Παπαργυρίου, οι Ιερείς π. Χρήστος Παπαϊωάννου και π. Παναγιώτης Τιμαμόπουλος, ο Δ/ντής της Εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα» Φώντας Μπαραλιάκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νικόλαος Λούσης» και ο πρώην πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Κων/νος Πλατσάς.