ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει με όλα της τα μέσα (ανθρώπινα και μηχανικά) το επερχόμενο έκτακτο φυσικό φαινόμενο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία για την αντιμετώπισή του, με μοναδικό μέλημα την προστασία των ανθρώπων, του περιβάλλοντος, των ιδιοκτησιών και των υποδομών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, με απόφασή της, αυξάνει το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας, στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθώς επίσης έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, που ακολουθεί:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Τετάρτη (18-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες κατά τόπους στη Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα.
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

 

 

(Δελτίο τύπου)