Η Κονταριώτισσα σήμερα θρηνούσε τον χαμό του 23χρονου Σμηνίτη Τζώρτζη Παρασκευαΐδη, του οποίου η κηδεία τελέστηκε με βαθιά συγκίνηση και οδύνη. Ο νεαρός σμηνίτης, ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή.

Στην εξόδιο ακολουθία, που πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής της Κονταριώτισσας, επικρατούσε βουβός πόνος. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών, αποχαιρετώντας με βουρκωμένα μάτια τον νεαρό που έφυγε τόσο νωρίς και ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, ο σμηνίτης, 23 ετών, βρέθηκε λιπόθυμος την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Λιτοχωρίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τονίζοντας τη στήριξή του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στεφάνι στην κηδεία απέστειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.