Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, πιστός στο έργο του, ολοκλήρωσε με επιτυχία την ετήσια δράση διανομής σχολικών ειδών.

Με την αμέριστη στήριξη των εθελοντών και των δωρητών μας, καταφέραμε να προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία.

Η διανομή των σχολικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στην οδό Αυγουστίνου 09 στην Κατερίνη.
-Αριθμός ωφελουμένων παιδιών:
165 παιδιά έλαβαν σχολικά είδη.

-Είδη που διανεμήθηκαν:
(τετράδια, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια, ρουχισμός κ.λπ.).

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε χάρη στην σημαντική στήριξη του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου και της εταιρείας Olymp Κωνσταντόπουλος οι οποίοι κάλυψαν στο 100% τα σχολικά πακέτα που δόθηκαν, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την τράπεζα τροφίμων Θεσσαλονίκης η οποία μας προμήθευσε με τσουρεκάκια και διάφορα άλλα προϊόντα που δόθηκαν κατά την διανομή.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ κ. Άρης Πετρίδης, δήλωσε:
“Η χαρά στα μάτια των παιδιών όταν παρέλαβαν τα σχολικά τους είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για το έργο μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.
Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ χάρη σε εσάς συνεχίζει να αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για παιδιά που βρίσκονται σε ΑΝΑΓΚΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μελλοντικές μας δράσεις, ανάγκες του συλλόγου αλλά και ενδεχόμενες συνεργασίες με άλλους φορείς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Τηλέφωνο 23510 24050
Email [email protected]
Ιστοσελίδα www.benjaminorphans.com

‘’Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλο τον κόσμο, αλλά αλλάζουμε τον κόσμο κάθε παιδιού που υποστηρίζουμε’’

 

(Δελτίο τύπου)