Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, ο ετήσιος Αγιασμός του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, παρουσία του προέδρου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοου Τασόπουλου, του εφόρου στίβου κ. Μιχάλη Κανταρτζή, των προπονητών μας, αθλητών-τριών του αγωνιστικού μας τμήματος και των ακαδημιών μας, καθώς και γονέων και φίλων του συλλόγου μας.

Η τελετή του Αγιασμού σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου 2024-2025, με τις ευχές όλων για υγεία και καλές επιδόσεις στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας.

Η οικογένεια μας, μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, και ο σύλλογος μας είναι γεμάτος χαρά και υπερηφάνεια για τις ακαδημίες μας με τα νέα παιδιά που γράφτηκαν μαζικά, να αποτελούν την καλύτερη επένδυση για το μέλλον, όχι μόνο του Αρχέλαου αλλά και της Κατερίνης.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος Τασόπουλος και ο έφορος στίβου κ. Μιχάλης Κανταρτζής, και όλο το τμήμα στίβου, ευχαριστούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο για την μεγάλη τιμή να τελέσει σήμερα τον Αγιασμό του συλλόγου μας.

Η αγάπη των μικρών παιδιών μας στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Κίτρους, ευχόμαστε να του δίνει δύναμη να συνεχίσει το θεάρεστο έργο που επιτελεί στην Μητρόπολη μας.

Σεβασμιώτατε σας ευχαριστούμε.