Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στην σκηνή στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία» στη ΜΕΘ. Στο πλευρό της Μαρινέλλας βρίσκεται το πανελλήνιο.

Ώρες αγωνίας για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στην σκηνή στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία» στη ΜΕΘ.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος. Χιλιάδες είναι, δε, τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές από τους θαυμαστές της.

Ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:
«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

 

Πηγή:dnews