Η εταιρία «TOKAS OLYMP FRUITS» επενδύει στην τυποποίηση και εξαγωγή των ελληνικών ακτινιδίων, δίνοντας διέξοδο στους Έλληνες παραγωγούς να συνεργάζονται και να πωλούν την παραγωγή τους σε ελληνικές εταιρίες διατηρώντας έτσι την ελληνική ταυτότητα του ακτινιδίου.

Όπως μάλιστα τονίζει ο επικεφαλής της εταιρίας κ. Γιώργος Τόκας «στεκόμαστε δίπλα στον ακτινιδιοπαραγωγό και είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τον κάθε παραγωγό ξεχωριστά, τηρώντας έμπρακτα την υπόσχεσή μας να αποτελούμε μία ομάδα με τον παραγωγό μας, δίνοντάς του την απόλυτη προτεραιότητά μας».

Είμαστε σε μια χρονιά που το Ελληνικό ακτινίδιο και ειδικότερα το Πιερικό ακτινίδιο, θα πάει καλά στην εμπορία του, και θεωρώ ότι οι παραγωγοί ακτινιδίων της περιοχής μπορούν και πρέπει να εμπιστευτούν μια Οργάνωση που πληροί τις προϋποθέσεις για να τους ικανοποιήσει. Η «TOKAS OLYMP FRUITS» που βρίσκεται στην Καρίτσα Πιερίας είναι ο φορέας που μπορούν να εμπιστευτούν τα ακτινίδιά τους οι ακτινιδιοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής και σας προτείνω να συνεργαστείτε με αυτήν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ