Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στο Λιτόχωρο Πιερίας, πραγματοποιήθηκαν σε ζεστό κλίμα τα εγκαίνια του νέου Παθολογικού ιατρείου του Στρατιωτικού ιατρού Φώτιου Σίσκου.

Πλήθος φίλων, συγγενών και συναδέλφων έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν στον ιατρό για το νέο του ξεκίνημα, όπως επίσης και ο Διοικητής της XXIV Ταξιαρχίας Ταξίαρχος κ. Λάζαρος Νάκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Λιτοχώρου κ. Ευστράτιος Κυριακάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Πιερίας κ. Αντώνιος Λαγογιάννης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Βασιλείου.

Το σύγχρονο Παθολογικό Ιατρείο στεγάζεται στον 1ο όροφο επί της οδού Κουτρουμπά 33, σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, και δέχεται ασθενείς καθημερινά τις απογευματινές ώρες.

Ο Ιατρός Φώτιος Σίσκος είναι τοποθετημένος και παρέχει τις υπηρεσίες του από τον Σεπτέμβριο του 2023 στην XXIV Ταξιαρχία με έδρα το Λιτόχωρο.

Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Κλινική Φαρμακολογία και Θεραπευτική του ΔΠΘ καθώς και υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής του ΑΠΘ.

Για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας εκπαιδεύτηκε αρχικά στην Β’ Παθολογική του 424 ΓΣΝΕ και μετέπειτα στην  Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του ΑΠΘ, κλινική στην οποία συνεχίζει το επιστημονικό του έργο ως ακαδημαϊκός συνεργάτης πλέον.