Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τα εκλογικά κέντρα στα οποία θα μπορούν να ψηφίσουν οι πολίτες στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7:00 π.μ. και οι κάλπες των εκλογών για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα κλείσουν στις 19:00, τόσο για τον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου όσο και για τον β’ γύρο της 13ης Οκτωβρίου, εφόσον προκύψει.

Το αντίτιμο για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία ορίζεται στα 3 ευρώ και καταβάλλεται στον πρώτο γύρο, ενώ για τον δεύτερο γύρο -εφόσον αυτός χρειαστεί- δεν θα καταβάλλεται αντίτιμο. Δικαίωμα ψήφου στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ έχουν μόνο όσοι έχουν ψηφίσει στον πρώτο γύρο.

Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, pasok.gr, και στο link «Εκλογικά Κέντρα» έχουν αναρτηθεί αναλυτικές λίστες με όλα τα εκλογικά κέντρα στα οποία μπορούν οι ψηφοφόροι να μεταβούν προκειμένου να ψηφίσουν για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Στην Πιερία θα λειτουργήσουν τα εξής εκλογικά κέντρα: