Ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε) αλλά και με την εταιρία «East West Greece», δημιούργησε μια «Πράσινη Γωνία» στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοίκησης Εφ.Αλυσίδας με σκοπό την προώθηση της ανακύκλωσης στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Θα θέλαμε, ως Σύλλογος, να ευχαριστήσουμε την εταιρία και το προσωπικό της  «East West Greece» για την παραχώρηση και τοποθέτηση των ειδικών κάδων ανακύκλωσης ρούχων, μαγειρικού λαδιού και πλαστικών καπακιών που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του τμήματος.

Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε θερμά την κα. Χριστίνα Μήλιου- προσωπικό της East West- για την άριστη επικοινωνία και συνεργασία που περιέβαλε αυτό το έργο.

Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή του φοιτητή και Υπεύθυνου Εθελοντών του Συλλόγου, Γρηγόρη Σώφρονα για την ομαλή διεκπεραίωση του έργου.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τόσο τη Διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας όσο και τη Διοίκηση του Τμήματος Διοίκησης εφοδιαστικής Αλυσίδας για τη διαρκή εμπιστοσύνη και στήριξη που μας δείχνουν σε κάθε μας δράση.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φοιτητών

Σωτηρία Ουσταμπασίδου Πρόεδρος
Καρατσιράκης Στέφανος Αντιπρόεδρος
Βασιλική Παγιώτα Οργ.Γραμματέας
Αστρινός Αγγελιδάκης Ταμίας
Στυλιανή Παπαδοπούλου Υπ.Δημοσίων Σχέσεων
Γεωργία Πετροπούλου Αναπλ.Γραμματέας
Ηλίας Μπακάσης Μέλος Υποστήριξης Δράσεων