Στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές της Πιερίας, ο Δημήτρης Μπάσδρας, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος επιχειρηματίας, κατεβαίνει ως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πιερία Αύριο» του Κώστα Πίτσια. Με καταγωγή από μια οικογένεια με μακρά επιχειρηματική παράδοση, ο Δημήτρης είναι 3ης γενιάς μέλος της γνωστής εταιρείας ΜΠΑΣΔΡΑΣ Δ & Μ ΑΕΒΕ, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δημήτρης Μπάσδρας έχει ήδη καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του στον επιχειρηματικό κόσμο. Με σπουδές στα οικονομικά και εξειδικευμένη εκπαίδευση στο αντικείμενο της τυροκομίας και γαλακτοκομικών προϊόντων, ο Δημήτρης έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στην ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης και την προσωπική του κατάρτιση.

Η ΜΠΑΣΔΡΑΣ Δ&Μ ΑΕΒΕ αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα ονόματα στον κλάδο της γαλακτοκομίας στην Πιερία, και ο Δημήτρης, με το δυναμισμό και την καινοτόμο σκέψη του, δείχνει έτοιμος να αναλάβει μεγαλύτερους ρόλους, τόσο στην επιχείρηση όσο και στη στήριξη του τοπικού επιχειρηματικού τομέα.