Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. κ Κώστας Πίτσιας

Αποτέλεσμα της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας του μεγαλύτερου Ελληνικού Όμιλου Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ ήταν η εκλογή του κ Κώστα Πίτσια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Ο Όμιλος ΕΛΟΜΑΣ που ιδρύθηκε το 1994 είναι ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος στον χώρο του λιανεμπορίου με στόχο την θωράκιση και την ανάπτυξη των μελών του απέναντι στον επερχόμενο ξένο ανταγωνισμό αλλά και την ταυτόχρονη στήριξη της Ελληνικής παραγωγής και του Έλληνα καταναλωτή. Σήμερα με πιο οργανωμένες και εκσυγχρονισμένες δομές, διαδικασίες και συστήματα αλλά και με σταθερή συνεταιριστική αντίληψη, προσελκύει νέα μέλη και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο Ελληνικό όμιλο με ενεργητικό ρόλο στο λιανεμπόριο.

Η εκλογή του κ Πίτσια στο διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου δηλώνει αφενός την μεγάλη του εμπιστοσύνη στην δύναμη των συνεταιρισμών ως μέσο συνεργασίας αφετέρου την αναγνώριση της προσφοράς και της όρεξης που διαθέτει για την ανάπτυξη και την ευημερία του Ομίλου πάντα με στόχο το όφελος των καταναλωτών.

Από την θέση αυτή ο κ. Πίτσιας δηλώνει δυναμικό παρόν και έτοιμος για εκπλήρωση νέων στόχων για ενδυνάμωση του ομίλου με γερή και στέρεη παρουσία στις προκλήσεις του μέλλοντος

 

 

 

(Δελτίο τύπου)