Μια μοναδική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε απόψε στην Κατερίνη, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης Πιερίας. Το Bike for Life, ένας θεσμός που συνδυάζει την άθληση με την πρόληψη, επέστρεψε για 4η συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου σε μια βραδιά γεμάτη δράση και μηνύματα ζωής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια συναρπαστική ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης, με τη συνεργασία της Ποδηλατικής Απόδρασης Πιερίας.Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία Ελευθερίας και διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους, εντυπωσιάζοντας με τον δυναμισμό και την ενέργεια τους, ενώ ταυτόχρονα μετέφεραν ένα ισχυρό μήνυμα πρόληψης και ελπίδας.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης, όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν μια σειρά από δραστηριότητες που συνδυάζουν ψυχαγωγία και ευαισθητοποίηση. Ο Νίκος Γκανάς και η μπάντα του χάρισαν ένα ζωντανό μουσικό θέαμα, ενώ μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με δημιουργικό Face Painting. Η βραδιά απέκτησε ακόμη περισσότερη ένταση με τη συμμετοχή του γυμναστηρίου Bootcamp, που διοργάνωσε μαθήματα Aerobic Dance και Zumba, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους με τον ρυθμό και την ενέργεια τους. Επιπλέον, η κλήρωση δώρων και οι πολλές εκπλήξεις που περίμεναν τους συμμετέχοντες έδωσαν έναν χαρούμενο τόνο στην εκδήλωση.

Το κορυφαίο σύμβολο της βραδιάς ήταν η φωταγώγηση του αγάλματος της Ελευθερίας με τα χαρακτηριστικά χρώματα της καμπάνιας κατά του καρκίνου του μαστού.