Ανακοίνωση σχετικά με την αρχειοθέτηση μήνυσης για την προμήθεια επαγωγικών λαμπτήρων από τον Δήμο Κατερίνης εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Εκκίνηση».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ήταν Απρίλιος του 2023, 6 μόλις μήνες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου όταν άρχισε να κορυφώνεται μια αήθης, πολιτικά πρόστυχη αλλά καλά οργανωμένη και στοχευμένη επίθεση λάσπης στην τότε διοίκηση του Δήμου Κατερίνης με μια σειρά από συκοφαντικά, ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα που δεν είχαν στόχο καμία κριτική στο έργο μας στο Δήμο Κατερίνης αλλά την προσβολή της τιμής μας και της αξιοπρέπειας όλων μας, στην τοπική κοινωνία.

Κορυφαίο παράδειγμα αποτελεί η μήνυση του τότε υποψηφίου και νυν αντιδημάρχου (ποιος τον συμβούλεψε άραγε;) κυρίου Κοκαβίδη σχετικά με την απόφαση προμήθειας των επαγωγικών λαμπτήρων από το Δήμο Κατερίνης.

Ως ΕΚΚΙΝΗΣΗ θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία – αν και θα περιμέναμε από τον κύριο Κοκαβίδη να το κάνει, αν ποτέ έβρισκε το θάρρος – πως η υπόθεση οδηγήθηκε στο αρχείο καθώς όπως γράφει ο εισαγγελέας εφετών Θεσσαλονίκης, δεν συντρέχει καμία νομική πλημμέλεια, η διαδικασία ήταν καθόλα νόμιμη και η δαπάνη νομίμως πληρώθηκε από το Δήμο Κατερίνης.

Ο κύριος Κοκαβίδης είχε το θράσος να μιλάει για κακουργηματική απιστία εις βάρος του Δήμου. Η θεωρία του κατέπεσε.

Τώρα είναι η σειρά μας, να μιλήσουμε εμείς για προσβολή της προσωπικότητάς μας, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για συκοφαντική δυσφήμιση. Ραντεβού λοιπόν στα δικαστήρια κύριε Κοκαβίδη. Κατανοούμε ότι κάποιοι σας χρησιμοποίησαν αλλά αυτή τη φορά, στα έδρανα της δικαιοσύνης θα είστε μόνος.

Η λάσπη σας επιχειρούσε να δημιουργήσει στην κοινή γνώμη την αίσθηση της διαφθοράς και της ανυποληψίας.

Να ρίξει «σκιές» στη διοίκηση του δήμου Κατερίνης αλλά και στην ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και την τιμή των οικογενειών μας.

Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι κύριε Κοκαβίδη και σύντομα έρχεται η ώρα που θα κληθείτε να απολογηθείτε για τα ψέματά σας. Ραντεβού λοιπόν στα δικαστήρια, κύριε Κοκαβίδη.

 

 

 

Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης ΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Γεώργιος Κυριακίδης

(Δελτίο τύπου)