Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου & ώρα 10:15 π.μ. 

Λίγες μόλις ημέρες πριν περισσότεροι από 2000 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα βρεθούν στην αφετηρία της πολιτιστικής – αθλητική γιορτής «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», η οργανωτική επιτροπή του αγώνα είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι στο link: https://www.youtube.com/live/A_iVGHEBNN0 θα μεταδίδονται live, πλάνα – εικόνες και ο παλμός από κάθε σημείο της διαδρομής.

Με εντυπωσιακά γραφικά, τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο, ενώ ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, μουσικές θα «ντύνουν» τη μετάδοση, που για πρώτη φορά στην 13χρονη ιστορία της προγραμματίζει η διοργάνωση.

Παράλληλα, δημοφιλή αθλητικά portals, ραδιοφωνικοί σταθμοί, μπορούν να ενσωματώσουν το σχετικό link στις σελίδες τους και να μεταδώσουν live την εξέλιξη του αγώνα.  Ο αγώνας, θα ξεκινήσει την Κυριακή 13/10, στις 11:00 π.μ., με αφετηρία  το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας).

Λάβετε θέσεις και ας χαρούμε όλοι ως αθλητές, ως εθελοντές ή απλά ως θεατές την όμορφη  γιορτή, η οποία θα μεταδίδεται και από το fb του Δήμου Κατερίνης.

 

 

 

(Δελτίο τύπου)