Ο Δήμος Κατερίνης/Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Τουρισμού γνωστοποιεί ότι για τη μεταφορά επισκεπτών στο Ελατοχώρι, στις 19  & 20 Οκτωβρίου, για «Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους», θα διαθέσει δωρεάν λεωφορείο.

Το συνοπτικό πρόγραμμα της μετακίνησης προς και από τη μοναδική αυτή γαστρονομική γιορτή & εμπειρία γεύσεων – αρωμάτων, διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 19/10

Σημείο αναχώρησης/επιστροφής: ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αναχώρηση: 10:00 π.μ.

1η Στάση: κέντρο Παλαιού Ελατοχωρίου για περίπατο στο «Βοτανικό μονοπάτι, πάρκο Μουσών, πηγή Κεραμίδα» περιμετρικά του Ελατοχωρίου και παρουσίαση ιστορικών στοιχείων της περιοχής.

2η Στάση: κεντρική πλατεία Ελατοχωρίου για επίσκεψη στην υπαίθρια έκθεση τοπικών παραγωγών, παρακολούθηση μαγειρικών επιδείξεων και συμμετοχή των παιδιών σε δημιουργικές δράσεις.

Επιστροφή: 17:00

 

Κυριακή 20/10

Σημείο αναχώρησης/επιστροφής: ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αναχώρηση: 10:00 π.μ.

1η Στάση: θέση αναψυχής «Νικόλα πηγάδι» για περίπατο στο δάσος μέχρι τον καταρράκτη «Σωτήρη Ρέμα», παρακολούθηση ζωντανής κοπής δέντρων από τον Αναγκαστικό Δασικό Συνεταιρισμό Ελατοχωρίου και μαγειρικών επιδείξεων μέσα στο δάσος.

2η Στάση: κεντρική πλατεία Ελατοχωρίου για επίσκεψη στην υπαίθρια έκθεση τοπικών παραγωγών, παρακολούθηση μαγειρικών επιδείξεων και συμμετοχή των παιδιών στο Master chef junior.

Επιστροφή: 17:00

** Οι ενδιαφερόμενοι για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2351350410 το αργότερο έως την Τρίτη 15/10 & ώρα 14:00.

Πληροφορίες

Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ. Κατερίνης

Email: [email protected] / τηλ.: 2351350410

Υπεύθυνος Γραφείου Τουρισμού: Νικολαΐδης Ευάγγελος.