Στον συνδυασμό «Πιερία Αύριο» με επικεφαλής τον Κώστα Πίτσια για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας, συμμετέχει και η Δέσποινα Πορφυρίδου.

Η κα Πορφυρίδου γεννήθηκε στο Π. Ελευθεροχώρι  από γονείς ράφτες. Τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο στο Αιγίνιο και στη συνέχεια πήρε πτυχίο Στελέχους Γεωργικών Συνεταιρισμών από τον ΟΑΕΔ.

Το DNA της μόδας όμως κυλούσε στις φλέβες της και συνέχισε με σπουδές Μοντελίστ στη σχολή Βελουδάκη. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα με Ατελιέ Ραπτικής το 1994 και το 2005 προχώρησε σε παράλληλη εμπορική δραστηριότητα με κατάστημα γυναικείων ρούχων.

Διατηρεί μέχρι σήμερα και τις δύο, στο κατάστημα Anna Rita, που βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή 14 στην Κατερίνη, με μεγαλύτερη έμφαση στον εμπορικό τομέα ο οποίος επεκτάθηκε με το ηλεκτρονικό κατάστημα annarita.gr . Αγαπημένο της ήταν και παραμένει το δημιουργικό κομμάτι της επιχείρησής της, που αφορά στο βραδινό ρούχο. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε και στις υπηρεσίες διαδικτύου με την Digital Divide.

Ασχολήθηκε με τα “κοινά” του επαγγέλματός της από το 2018, όπου εκλέγεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου Κατερίνης.

Έχει δύο παιδιά τον Δημήτρη και την Κορίνα που εργάζονται στη επιχείρησή της και είναι παντρεμένη με το Λευτέρη Ζέπο, απόστρατο αξιωματικό ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

 

(Δελτίο τύπου)